Renault TWINGO Private Lease

Stel zelf je TWINGO samen

De nieuwe TWINGO heeft met zijn nieuwe voorkant, nieuwe LED-verlichting en nieuwe 16″ lichtmetalen wielen ‘Monega’ (optioneel) een moderne uitstraling meegekregen. Zelf verder stylen kan met de nieuwe kleuren en een nieuwe striping. Gebruik de aanpassingspakketten om het interieur geheel aan jouw wensen aan te passen. Er is volop ruimte voor jouw creativiteit. Je rijdt al een Renault TWINGO vanaf € 11.519,- of € 219,- per maand*. Op Sterke Actie kun je de TWINGO Life, Collection en Intens met elkaar vergelijken. Wil je een andere uitvoering? Bel dan met onze verkoopadviseurs.

Een Renault TWINGO kopen of leasen?

Wil je een Renault TWINGO als eigendom en houd je rekening met alle kosten die aan een auto verbonden zijn? Dan is kopen een goede optie, al dan niet met financiering. Om een goede vergelijking te maken tussen de maandelijkse autokosten van een gekochte auto en het Private Lease maandbedrag moeten álle autokosten worden meegenomen: afschrijving, wegenbelasting, reparatie & onderhoud, banden, verzekeringen, rentederving en (internationale) pechhulp.

* Looptijd van 60 maanden, 6.000 km/jaar

De Renault TWINGO voor één vast maandbedrag

Met Private Lease rijd je de nieuwe Renault TWINGO voor één vast maandbedrag. Daar zit alles in: reparatie, onderhoud en banden, verzekering, motorrijtuigenbelasting, afschrijving, rente, afleverkosten, (inter)nationale pechhulp, btw en een volle tank bij aflevering. Wil je geen onverwachte autokosten en vind je gebruik belangrijker dan bezit? Dan is Private Lease iets voor jou!

Meer weten over de Renault TWINGO?

Kijk op onze dealersite voor meer informatie, een prijslijst of brochure van de nieuwe Renault TWINGO.

Keurmerk Private Lease

Terwolde Renault is aangesloten bij het Keurmerk Private Lease. Bij ons kun je daarom veilig en verantwoord een auto leasen. Lees op de website van Keurmerk Private Lease meer over de 5 zekerheden van het Keurmerk Private Lease.

Terwolde is officiële Renault dealer van Groningen en Drenthe verkoopt het volledige gamma nieuwe Renault modellen. Naast personenwagens leveren wij ook Renault bedrijfswagens. Wij beschikken daarnaast over een uitgebreide aftersales afdeling voor onderhoud en schadeherstel. Je kunt bij ons ook terecht voor losse onderdelenverkoop. Wij hebben vestigingen in Assen, Delfzijl, Emmen, Groningen, Hoogeveen en Roden. Tot ziens bij Terwolde Renault!

"Nette autozaak met veel nieuwe auto's en goede enthousiaste uitleg."

"Fijne zaak, erg vriendelijk personeel, ik kom er graag!"

Bron: Google reviews