Renault CLIO Private Lease

Stel zelf je CLIO samen

De Renault CLIO laat je hart sneller kloppen. Sensuele lijnen, een expressief front en een sportief vormgegeven achterzijde. De Energy TCe 90 motor combineert een laag verbruik en uitstoot met een groot rijplezier. Kies het Private Lease pakket dat het beste bij je past en laat je verleiden. Pas het design van de Renault CLIO volledig aan je eigen wensen aan: het design leent zich voor alle persoonlijke smaken, zowel van binnen als van buiten. Met de Renault CLIO wordt elke dag intenser. Je rijdt al een Renault CLIO vanaf € 15.670,- of € 326,- per maand. Op Sterke Actie kun je de CLIO Life, Zen en Intens met elkaar vergelijken. Wil je een andere uitvoering? Bel dan met onze verkoopadviseurs.

Een Renault CLIO kopen of leasen?

Wil je een Renault CLIO als eigendom en houd je rekening met alle kosten die aan een auto verbonden zijn? Dan is kopen een goede optie, al dan niet met financiering. Om een goede vergelijking te maken tussen de maandelijkse autokosten van een gekochte auto en het Private Lease maandbedrag moeten álle autokosten worden meegenomen: afschrijving, wegenbelasting, reparatie & onderhoud, banden, verzekeringen, rentederving en (internationale) pechhulp.

De Renault CLIO voor één vast maandbedrag

Met Private Lease rijd je de nieuwe Renault CLIO voor één vast maandbedrag. Daar zit alles in: reparatie, onderhoud en banden, verzekering, motorrijtuigenbelasting, afschrijving, rente, afleverkosten, (inter)nationale pechhulp, btw en een volle tank bij aflevering. Wil je geen onverwachte autokosten en vind je gebruik belangrijker dan bezit? Dan is Private Lease iets voor jou!

Meer weten over de Renault CLIO?

Kijk op onze dealersite voor meer informatie, een prijslijst of brochure van de nieuwe Renault CLIO.

Keurmerk Private Lease

Terwolde Renault is aangesloten bij het Keurmerk Private Lease. Bij ons kun je daarom veilig en verantwoord een auto leasen. Lees op de website van Keurmerk Private Lease meer over de 5 zekerheden van het Keurmerk Private Lease.

De genoemde vanafprijzen zijn o.b.v. 60 maanden, 6.000 km/jaar. Door de looptijd en kilometrage te wijzigen zie je gelijk het aangepaste maandbedrag.

Terwolde is officiële Renault dealer van Groningen en Drenthe verkoopt het volledige gamma nieuwe Renault modellen. Naast personenwagens leveren wij ook Renault bedrijfswagens. Wij beschikken daarnaast over een uitgebreide aftersales afdeling voor onderhoud en schadeherstel. Je kunt bij ons ook terecht voor losse onderdelenverkoop. Wij hebben vestigingen in Assen, Delfzijl, Emmen, Groningen, Hoogeveen en Roden. Tot ziens bij Terwolde Renault!

"Nette autozaak met veel nieuwe auto's en goede enthousiaste uitleg."

"Fijne zaak, erg vriendelijk personeel, ik kom er graag!"

Bron: Google reviews