Ben jij Ready to Go Private Lease?

Veel voordeel op onze actiemodellen uit voorraad

Bestel nu jouw Renault eenvoudig online. Laat jij je nieuwe Renault kosteloos thuisbezorgen? Terwolde Renault neemt altijd de laatste COVID-19 maatregelen in acht, zodat jij veilig en verantwoord van jouw nieuwe Renault kunt genieten. Natuurlijk kun je de auto ook zelf bij ons ophalen, als je dat prettiger vindt.

Jouw voordelen op een rij:

  • Lager maandbedrag, rijkere uitrusting
  • Gemakkelijk online bestellen
  • Alle actiemodellen zijn op voorraad
  • Meer luxe opties tegen (bijna) de basisprijs
  • Kosteloze aflevering aan huis, als je dat wilt
  • Kortom: meer auto voor je geld

Renault Private Lease op Sterke Actie

Heb je liever geen onverwachte autokosten en vind je gebruik belangrijker dan bezit? Dan is Private Lease iets voor jou! Op Sterke Actie van Terwolde kun je o.a. een Renault ZOETWINGO, CLIO en CAPTUR leasen. De genoemde vanafprijzen zijn o.b.v. 60 maanden, 6.000 (TWINGO en CLIO) of 10.000 km/jaar. Door de looptijd en kilometrage te wijzigen zie je gelijk het aangepaste maandbedrag.

Keurmerk Private Lease

Terwolde Renault werkt samen met Lease’m en Renault private lease, die beiden aangesloten zijn bij het Keurmerk Private Lease. Bij ons kun je daarom veilig en verantwoord een auto leasen. Lees op de website van Keurmerk Private Lease meer over de 5 zekerheden van het Keurmerk Private Lease.

Wanneer private lease?

Rijd je graag in een nieuwe auto voor één maandbedrag en vind je het eigendom niet zo belangrijk? Dan is private lease iets voor jou! Alle autokosten behalve het tanken zijn opgenomen in het maandbedrag. Je hebt dus geen andere uitgaven aan de auto! Ook als je een mobiliteitsbudget van je werkgever krijgt kan private lease uitkomsten bieden.

Wanneer kopen?

Wil je de auto als eigendom en houd je rekening met alle kosten die aan een auto verbonden zijn? Dan is kopen een goede optie, al dan niet met financiering. Om een goede vergelijking te maken tussen de maandelijkse autokosten van een gekochte auto en het Private Lease maandbedrag moeten álle autokosten worden meegenomen: afschrijving, wegenbelasting, reparatie & onderhoud, banden, verzekeringen, rentederving en (internationale) pechhulp.

Terwolde is officiële Renault dealer van Groningen en Drenthe verkoopt het volledige gamma nieuwe Renault modellen. Naast personenwagens leveren wij ook Renault bedrijfswagens. Wij beschikken daarnaast over een uitgebreide aftersales afdeling voor onderhoud en schadeherstel. Je kunt bij ons ook terecht voor losse onderdelenverkoop. Wij hebben vestigingen in Assen, Delfzijl, Emmen, Groningen, Hoogeveen en Roden. Tot ziens bij Terwolde Renault!

"Nette autozaak met veel nieuwe auto's en goede enthousiaste uitleg."

"Fijne zaak, erg vriendelijk personeel, ik kom er graag!"

Bron: Google reviews