Peugeot Partner Tepee Electric

De Peugeot Partner Tepee Electric bij Nefkens Peugeot: elektrisch rijden krijgt een nieuwe dimensie. De ruimte en flexibiliteit van de Partner Tepee Electric zijn ongekend. Deze elektrische MPV biedt comfortabel plaats aan vijf inzittenden met hun bagage. Het interieur is volledig naar uw wensen in te delen, want de drie stoelen achterin zijn individueel neerklapbaar en uitneembaar.

De Partner Electric heeft 2 verschillende aansluitingen voor het opladen van de accu. De eerste voor “normaal” laden bevind zich op het rechter voorscherm. Deze zal in de praktijk waarschijnlijk het meest gebruikt worden. Daarnaast zit er ook nog een aansluiting voor het snelladen, deze bevindt zich op het linker achterscherm (de plek waar de tankmogelijkheid bij een Partner met verbrandingsmotor zit).

Laadkabels en laadmogelijkheden

Bij de Partner Electric zit een standaard laadkabel met een kabellengte van 5 meter. Deze laadkabel kan door middel van een Schuko stekker op het 220 volt net (ieder willekeurig stopcontact) aangesloten worden.

Daarnaast wordt de Peugeot Partner Tepee Electric bij Nefkens standaard geleverd met een Mennekes kabel. Deze kabel kan gebruikt worden als laadkabel bij openbare laadpunten, maar ook indien er op de thuislokatie een EV laadpunt (bijvoorbeeld de Wallbox uit de Nefkens future proof laadoplossing) is geïnstalleerd.

Er zijn in Nederland steeds meer snellaadstations. Op deze stations kan in ongeveer 30 minuten 80% van de accus weer worden volgeladen. De snellaadstations zijn voorzien van een  speciale snellaadkabel.

Aandrijving

De elektromotor heeft een gewicht van 42,3 kg en een maximum vermogen van 67 pk tussen 4.000 en 9.200 omw/min. Het maximum koppel bedraagt 200 Nm en is direct beschikbaar waardoor de Partner Electric een stuk vlotter aanvoelt. De maximum snelheid bedraagt 110 km/u en deze is elektronisch begrenst.

Afstandsbediening verwarming / airconditioning

Deze stelt de berijder in staat de temperatuur in het interieur voor het vertrek al in te stellen. Indien dit gebeurt tenminste 30 minuten voor het vertrek, is het interieur alvast verwarmd of gekoeld met de standaard airco. Deze functie werkt onafhankelijk of de auto wordt geladen of niet. Als de laadkabel is aangesloten, heeft deze functie geen invloed op de actieradius. Als de auto niet wordt opgeladen, volstaat het om het minimum laadniveau aan te geven dat nodig is voor het volgende traject. De afstandsbediening werkt middels een smartphone, tablet of computer. De app treedt in contact met de Kuantic server die gekoppeld is aan een module waarmee iedere Partner Tepee Electric is uitgerust.

De praktische actieradius van de Partner Tepee Electric is tussen de 70 en 150 kilometer en is sterk afhankelijk van snelheid, rijgedrag en weersomstandigheden.

De voorraadauto’s van Nefkens zijn extra interessant omdat ze al voorzien zijn van een registratie en kenteken waardoor je op deze elektrische Peugeots nog wél gebruik kunt maken van de EV subsidie in 2020 . Het subsidiebedrag is maximaal € 2.000,- en is nog niet verrekend in de verkoopprijs.

Ervaar ‘m zelf, kom bij ons vrijblijvend proefrijden!

 

 

Over Peugeot-dealer Nefkens

Sterke Actie is de actiewebsite van Peugeot-dealer Nefkens. Met 15 vestigingen is Nefkens online en offline de grootste vertegenwoordiger van het merk Peugeot in Nederland. Nefkens is actief in drie regio’s: Noord-Nederland, Midden-Nederland en Noord-Brabant. Bij Nefkens werken betrokken mensen die gespecialiseerd zijn in Peugeot's. Bent u op zoek naar een nieuwe of gebruikte Peugeot? Of zoekt u wellicht een goede bedrijfsauto? Is uw Peugeot toe aan een APK-keuring, onderhoud of reparatie? Heeft u schade aan uw auto of pech? Wij staan voor u klaar om u snel en vakkundig weer op weg te helpen.

"Een top dealer, die er 200% voor zijn klanten is, en als een blok achter zijn merk staat. Super service !!"

"Vriendelijke mensen, netjes ontvangen en goed geholpen"

Bron: Google reviews

Ontvang subsidie op uw elektrische auto

Wanneer u als particulier een nieuwe of gebruikte elektrische Peugeot koopt dan kunt u sinds 1 juli 2020 subsidie krijgen. De Subsidie Elektrische Personenauto’s Particulieren (SEPP) geldt ook voor particulieren die privé een elektrische Peugeot willen leasen. Voor 2021 is het subsidiebedrag voor nieuwe voertuigen al op, maar Nefkens biedt ook diverse nieuwe Peugeots aan met een geregistreerd kenteken. Op deze auto's kunt u nog wel een subsidie tot maximaal € 2000,- ontvangen. Bij zakelijke aanschaf van een elektrische Peugeot heeft u a als ondernemer een extra voordeel: de Milieu-investeringsaftrek of MIA. De MIA geldt voor nieuwe volledig elektrische nul-emissie Peugeots en kan een aftrekpost opleveren van 13,5% van uw investeringsbedrag met een maximum van € 40.000,-.

Tot 2025 hoeft u geen motorrijtuigenbelasting (mrb) te betalen voor een elektrische Peugeot.

Let op: Alle getoonde bedragen op Sterke Actie zijn exclusief de EV-subsidie. Het voordeel is dus nog groter!