Peugeot 508 SW

Uiterst stijlvol is de nieuwste stationwagon van Peugeot: de 508 SW. Zijn opvallende langgerekte silhouet, sportieve dakbelijning en royale afmetingen zijn geinspireerd door de klassieke carrosserievorm ‘shooting brake’.

De sportieve look & feel wordt extra kracht bijgezet door de dubbele uitlaat en bijzondere lichtsignatuur. Door de elegante afwerking en kwaliteit van het interieur mag de Peugeot 508 SW zicht met recht een premium auto noemen. De bestuurder maakt kennis met de innovatieve Peugeot i-Cockpit met zijn compacte, handzame stuur, head up instrumentenpaneel en groot touchscreen.

Active Suspension Control zorgt voor een zeer uitgebalanceerde wegligging voor ultiem comfort. De nieuwe Peugeot 508 SW is leverbaar met verschillende zuinige benzine- en dieselmotoren. In combinatie met de 8-traps EAT-automaat zorgt dit voor subliem rijgemak. De ervaringen van gebruikers onderschrijven dit; we mochten al veel uiterst positieve reviews van klanten ontvangen over de Peugeot 508 SW.

Komt u dit topmodel bij ons ervaren? Geef ons een seintje en we plannen graag een proefrit voor u in.

Over Peugeot-dealer Nefkens

Sterke Actie is de actiewebsite van Peugeot-dealer Nefkens. Met 15 vestigingen is Nefkens online en offline de grootste vertegenwoordiger van het merk Peugeot in Nederland. Nefkens is actief in drie regio’s: Noord-Nederland, Midden-Nederland en Noord-Brabant. Bij Nefkens werken betrokken mensen die gespecialiseerd zijn in Peugeot's. Bent u op zoek naar een nieuwe of gebruikte Peugeot? Of zoekt u wellicht een goede bedrijfsauto? Is uw Peugeot toe aan een APK-keuring, onderhoud of reparatie? Heeft u schade aan uw auto of pech? Wij staan voor u klaar om u snel en vakkundig weer op weg te helpen.

"Een top dealer, die er 200% voor zijn klanten is, en als een blok achter zijn merk staat. Super service !!"

"Vriendelijke mensen, netjes ontvangen en goed geholpen"

Bron: Google reviews