Peugeot 508

De Peugeot 508, de radicale berline, is een revolutionaire auto in het topsegment. Door de premium kwaliteit carrosserie en afwerking is rijden in deze auto een ultiem genot. De 508 is uiterst stijlvol en daardoor zeer geschikt als zakelijke (lease) auto. In 2019 werd de auto uitgeroepen tot Leaseauto van het Jaar. De Peugeot 508 won de strijd van de Ford Focus, BMW 3 Serie en BMW X5.

Door de strakke belijning, onder meer doorgevoerd in de coupé daklijnen en frameloze ruiten, krijgt de Peugeot 508 zijn premium look & feel. Ook in het interieur van de Peugeot 508 beleeft u exclusief comfort en rijplezier. Werkelijk elk detail is met de grootste zorg ontworpen en geoptimaliseerd. Hierdoor is alle technologie niet alleen mooi, maar ook uiterst functioneel. De veelzijdige Peugeot i-Cockpit met compact stuur, head-up instrumentenpaneel en capacitief touchscreen zorgt ervoor dat alle features op praktische wijze binnen handbereik zijn. De optionele Night Vision functie met infrarood technologie zorgt ervoor dat u obstakels kunt detecteren in het donker. Dit systeem maakt rijden in het donker vele malen veiliger.

 

De 508 heeft een grote bagageruimte met een lage laaddrempel. De auto is leverbaar met een efficiënte en krachtige benzine- of dieselmotor. De uitvoeringen hebben een vermogen variërend van 130 tot 225 pk en er is ook hybride versie leverbaar. De Peugeot 508 is tevens leverbaar als station: de Peugeot 508 SW.

De uitstraling en rijcomfort van de Peugeot 508 zijn enkel goed te begrijpen als u zelf een rit in deze radicale berline maakt. Neem contact met ons op, vraag een proefrit aan en ervaar de Peugeot 508!

Over Peugeot-dealer Nefkens

Sterke Actie is de actiewebsite van Peugeot-dealer Nefkens. Met 15 vestigingen is Nefkens online en offline de grootste vertegenwoordiger van het merk Peugeot in Nederland. Nefkens is actief in drie regio’s: Noord-Nederland, Midden-Nederland en Noord-Brabant. Bij Nefkens werken betrokken mensen die gespecialiseerd zijn in Peugeot's. Bent u op zoek naar een nieuwe of gebruikte Peugeot? Of zoekt u wellicht een goede bedrijfsauto? Is uw Peugeot toe aan een APK-keuring, onderhoud of reparatie? Heeft u schade aan uw auto of pech? Wij staan voor u klaar om u snel en vakkundig weer op weg te helpen.

"Een top dealer, die er 200% voor zijn klanten is, en als een blok achter zijn merk staat. Super service !!"

"Vriendelijke mensen, netjes ontvangen en goed geholpen"

Bron: Google reviews