Peugeot 308 SW

De Peugeot 308 SW is dé stationwagon (ook wel break genoemd) uit het gamma van Peugeot. Zowel een ideale zakelijke (lease) auto als een perfecte match voor een gezin.

De 308 SW wordt gekenmerkt door een strak design, rijke uitrusting en royale afmetingen. Met de Peugeot 308 SW komt u niet alleen sportief en stijlvol voor de dag. U heeft ook nog eens alle voordelen van een praktische stationwagon: veel ruimte voor passagiers en bagage en flexibiliteit in indeling. De bagageruimte van 610 liter is een van de grootste in dit segment auto’s. Door de praktische vorm van de bagageruimte en de Magic Flat achterbank kunt u desgewenst een enorme laadruimte creëren. Handig bij een verhuizing of een rit naar de bouwmarkt!

Rijden in de 308 SW is praktisch en comfortabel. De 308 SW is toegerust op chauffeurs die hoge eisen stellen aan comfort en rijgedrag. Achter het stuur maakt u kennis met de intuïtieve Peugeot i-Cockpit, die bestaat uit compact stuur, head-up instrumenten dashboard en een groot 9,7 inch touchscreen. Optioneel is de Peugeot 308 SW uit te rusten met de nieuwste rijhulp- en veiligheidssystemen, zoals Connect 3D navigatie met spraakbesturing, herkenning van snelheidslimieten, snelheidsadvies, Active Lane Departure Warning System en actieve dode hoek bewaking. Dit model is verkrijgbaar in diesel en benzine uitvoering.

Hoe rijdt de Peugeot 308 SW? Uiteraard kunt u dat ’t beste zelf ervaren. We bieden u graag een vrijblijvende proefrit en voorzien u van uitgebreide informatie. Maak nu gebruik van een van onze acties en neem contact met ons op!

Over Peugeot-dealer Nefkens

Sterke Actie is de actiewebsite van Peugeot-dealer Nefkens. Met 15 vestigingen is Nefkens online en offline de grootste vertegenwoordiger van het merk Peugeot in Nederland. Nefkens is actief in drie regio’s: Noord-Nederland, Midden-Nederland en Noord-Brabant. Bij Nefkens werken betrokken mensen die gespecialiseerd zijn in Peugeot's. Bent u op zoek naar een nieuwe of gebruikte Peugeot? Of zoekt u wellicht een goede bedrijfsauto? Is uw Peugeot toe aan een APK-keuring, onderhoud of reparatie? Heeft u schade aan uw auto of pech? Wij staan voor u klaar om u snel en vakkundig weer op weg te helpen.

"Een top dealer, die er 200% voor zijn klanten is, en als een blok achter zijn merk staat. Super service !!"

"Vriendelijke mensen, netjes ontvangen en goed geholpen"

Bron: Google reviews