GO DUSTER!

Dacia Private Lease op Sterke Actie

Heb je liever geen onverwachte autokosten en vind je gebruik belangrijker dan bezit? Dan is Private Lease iets voor jou! Op Sterke Actie van Terwolde kun je o.a. een Dacia Duster, Sandero en Logan leasen. De genoemde vanafprijzen zijn o.b.v. 60 maanden, 10.000 km/jaar. Door de looptijd en kilometrage te wijzigen zie je gelijk het aangepaste maandbedrag.

Keurmerk Private Lease

Terwolde Dacia werkt samen met Lease’m en Dacia private lease, die beiden aangesloten zijn bij het Keurmerk Private Lease. Bij ons kun je daarom veilig en verantwoord een auto leasen. Lees op de website van Keurmerk Private Lease meer over de 5 zekerheden van het Keurmerk Private Lease.

Wanneer private lease?

Rijd je graag in een nieuwe auto voor één maandbedrag en vind je het eigendom niet zo belangrijk? Dan is private lease iets voor jou! Alle autokosten behalve het tanken zijn opgenomen in het maandbedrag. Je hebt dus geen andere uitgaven aan de auto! Ook als je een mobiliteitsbudget van je werkgever krijgt kan private lease uitkomsten bieden.

Wanneer kopen?

Wil je de auto als eigendom en houd je rekening met alle kosten die aan een auto verbonden zijn? Dan is kopen een goede optie, al dan niet met financiering. Om een goede vergelijking te maken tussen de maandelijkse autokosten van een gekochte auto en het Private Lease maandbedrag moeten álle autokosten worden meegenomen: afschrijving, wegenbelasting, reparatie & onderhoud, banden, verzekeringen, rentederving en (internationale) pechhulp.

Terwolde is officiële Dacia dealer van Groningen en Drenthe verkoopt het volledige gamma nieuwe Dacia modellen. Naast personenwagens leveren wij ook Dacia bedrijfswagens. Wij beschikken daarnaast over een uitgebreide aftersales afdeling voor onderhoud en schadeherstel. Je kunt bij ons ook terecht voor losse onderdelenverkoop. Wij hebben vestigingen in Assen, Delfzijl, Emmen, Groningen, Hoogeveen en Roden. Tot ziens bij Terwolde Dacia!

"Nette autozaak met veel nieuwe auto's en goede enthousiaste uitleg."

"Fijne zaak, erg vriendelijk personeel, ik kom er graag!"

Bron: Google Reviews