Citroën C1 voordelig private leasen of kopen

Private lease of koop een nieuwe Citroën C1 nu nog voordeliger via sterkeactie.nl. Emerpark heeft verschillende uitvoeringen van dit model geselecteerd en heel scherp geprijsd. Alle uitvoeringen zijn uit voorraad leverbaar, waardoor u snel kunt wegrijden in uw nieuwe auto.

Wilt u niet direct een grote uitgave doen? Kies dan voor private lease. Niet alleen de aankoop wordt in het vaste maandbedrag meegenomen, maar ook onder andere het onderhoud, de verzekering, eventuele reparaties met vervangend vervoer zijn bij de prijs inbegrepen. Wilt u weten wat voor u de juiste keuze is? Vraag dan een offerte aan en geef daarbij aan dat u beide opties wilt afwegen. De medewerkers helpen u graag.

De Citroën C1 is een compacte en wendbare stadsauto. Door de vrolijke kleuren en het hightech karakter is deze auto een echte eyecatcher op de weg. En door de kleine draaicirkel is keren of inparkeren zeer eenvoudig.

 

 

Emerpark is de erkende Citroën autodealer van Midden-Nederland. U vindt bij Emerpark de nieuwste Citroën modellen en verschillende occasions. Bij ons staat de klant centraal. Dat merkt u direct als u de vestiging in Amersfoort of Hilversum binnenstapt. Alle medewerkers staan voor u klaar om u te helpen bij het maken van een juiste keuze voor een nieuwe auto of het juiste onderhoud aan uw huidige auto. Dus ook na de aankoop kunt u een beroep doen op onze professionele en vakkundige automonteurs- en technici. We zien u graag bij Emerpark Amersfoort of Hilversum.

"Goede citroen garage snel en vriendelijk ontvangen en geholpen ben zeer tevreden"

"Mooi bedrijf, vriendelijk en deskundig personeel en prima koffie tijdens het wachten."

Bron: Google Reviews